Дейвид Бекъм и Филипе Коутиньо ще са лица на новото издание на футболния симулатор Pro Evolution Soccer.

В официално изявление от издателството на видеоигри KONAMI обявиха точната премиерна дата за новата серия от популярната гейм поредица Pro Evolution Soccer (PES). Издание 2019 на футболния симулатор ще приветства феновете на виртуалните си стадиони на 30 август, а платформите, за които ще бъде налична играта, са PlayStation 4, Xbox One и персонални компютри. Както съобщават от официалния дистрибутор на KONAMI за България - Pulsar Ц PES 2019 ще има две физически издания.

Новото лице на играта - звездата на Барселона Филипе Коутиньо, ще бъде върху обложката на стандартното, а Дейвид Бекъм ще приветства запалянковците от обложката на специалното. Последното ще дава възможност на геймърите да отключат допълнителни бонуси в режима myClub.

В PES 2019 феновете ще станат свидетели на абсолютно автентични движения и поведение на футболистите. Бекъм и Коутиньо, наред с още десетки детайлно пресъздадени звезди, ще присъстват в играта - всеки със своя уникален стил и поведение. Играта издига яркото усещане за индивидуалност на футболистите до нови висоти, добавяйки множество нови умения, даващи възможност на геймърите да импровизират и да проявяват креативност в отиграванията.