Футболният тим на Investor Media Group за втора поредна година размаза конкуренцията и по категоричен начин отново грабна титлата в медийния турнир, организиран от БФС и VIVACOM, който се проведе на базата на националния отбор в Бояна.

В надпреварата участваха 12 отбора, като Investor Media Group не остави никакъв шанс на съперниците и дублира златните си медали отпреди една година, което е прецедент.

В групите бяха отнесени "Нюкасъл-България" и сборен тим на "Топспорт и Лайвспорт", на 1/4 финал бе ударен състава на БТА. На 1/2 финалите старите познайници от "Нюкасъл-България" отново бяха разнебитени, за да дойде финалната среща със "Спортал".

Съперникът успя да поведе в резултата, което само разгневи Investor Media Group и бързо се стигна до изравняване след тупалка на Владислав Радославов-"Синът на вятъра", който едва не скъса мрежата.

До края на редовното време нямаше повече попадения и така титлата се реши след изпълнение на дузпи. Там с пълна сила блесна маркетинговото гуру Денис Паскалев-Шмайхела.

Денката отрази два наказателни удара, а за Investor Media Group безпогрешни бяха Влади Радославов, Владимир Иванов-Бижутера, Георги Пешев-Неста и Митко Димитров-"Принца на Стара Загора".

Преди години легендата на Англия Гари Линекер изрече прословутата си реплика "Футболът е проста игра, но накрая печели Германия". Този култов израз с пълна сила важи и за Investor Media Group.

За титлата помогна и колегата от "Евроспорт" Бойко Серафимов-Иниеста, който е неделима част от футболния ни тим, както и Влади Иванов от "Труд", за което им благодарим, както и на всички момчета от отбора:

Денис Паскалев (вратар), Веселин Коларов-Ювентината, Георги Пешев, Владислав Радославов, Гриша Михайлов-Бавареца, Бойко Серафимов, Златимир Йочев-"Мистър Сутрешен блок", Влади Иванов, Аспарух Йорданов-Бекъма и Митко Димитров.