Тенис звездата на България Григор Димитров мачка чаршафите с популярната певица Михаела Филева, която ще е част от предаването „Гласът на България" само след няколко дни, твърди „Уикенд".

„В началото на седмицата за Гришо се разбра, че е временно разделен със световноизвестното си гадже Никол Шерцингер. От няколко месеца двамата не са се виждали, а в това време похотливият тенисист се намъкнал в леглото на Филева.

Забежката между Гришо и хубавото Мише върви от най-малко два-три месеца. Двамата флиртували от разстояние с телефонни обаждания и съобщения. След прибирането си у нас от „Аустрелиън Оупън" Григор обяви, че има травма в рамото и ще пропусне турнирите в Ротердам и Акапулко. В това време хасковлията тайно налазил засуканата певица.

Говори се, че двамата са изкарали няколко бурни нощи, преди Димитров да замине за Монте Карло, където се води на постоянен адрес.

„Истина е, били са заедно. Дали обаче ще се вземат официално, още не се знае. Навярно няма да станат публична двойка", довериха от антуража на хасковлията.

Подозренията, че Гришо си пада по Михаела Филева всъщност тръгнаха още миналата есен. Тогава се разбра, че тенисистът имал навика да тренира във фитнеса под звуците на нейни песни.

Той публикува видео, в което помпа мускули, докато слуша най-актуалния й хит „Цяла нощ". „Най-добрата в България", написа тогава Димитров. После пък призна, че са се запознали при едно от редките му връщания в България, но без да издава повече.

Самата Филева обаче първа разкри, че харесва Димитров. При това не само като успешен спортист. Покрай едно от музикалните си турнета Михаела сподели: „Освен, че е талантлив, го намирам и за много чаровен". Никой обаче тогава не заподозря накъде отиват нещата”, пише "Уикенд".