Галерия

Американската репортерка Джени Суши заяви, че никой не е ял от традиционната японска храна от голото й тяло.

Тя стана известна от целувката на Кубрат Пулев след победата му над Богдан Дину. Джени Равало, както е истинското й име, заведе дело срещу българина, заради което лицензът му за САЩ беше замразен. Атлетическата комисия ще разгледа случая на 14 май.

Вижте коя е Джени Суши в нашата галерия

"Нека изясня едно недоразумение - никога никой не е ял суши от мен. Все още. Това са просто снимки за SuShe Art. Аз съм суши шеф и имам модели, които идват и правят "голото суши". SuShe Art не е моето име, това е името на моята компания. Заради традиции и старомодни разбирания по-малко от 2% от суши шефовете са жени, беше трудно да си намеря работа, защото това е доминирана от мъже индустрия. Работила съм в няколко ресторанта преди да стартирам SuShe Art. Започнах като продавач на пазара, продавайки рула и сосове", пише репортерката, известна с прякора "Кралицата на голото суши".
 
"Тогава моят най-добър приятел ми каза да мисля извън кутията и ми предложи да правя голо суши. Така започна всичко, моята компания прави всичко със суши, но специализира в голото суши. Правила съм много събития на високо ниво, за знаменитости и на червения килим. Това не са ергенски партита. Просто е забавен, секси и изтънчен начин да изживеете живо изкуство и суши".

Четете всичко за проблемите на Кобрата тук
 
"She" (в превод "тя") в SuShe е, защото съм момиче суши шеф и съм за женска сила и женско овластяване. Обичам това, което правя. Взех нещо, което някога беше само за мъже и го направих за всички, които му се наслаждават. Жените могат да се радват на голото суши точно както мъжете. Жените могат да бъдат суши шефове като мъжете. Жените могат да бъдат в спорта точно като мъжете", завърши тя.