Голямата звезда на тениса Новак Джокович отпразнува спечелването на ATP Cup с песен на Камелия. Ноле и съотборниците му в националния отбор на Сърбия се веселиха с хита "Луда по тебе", а видеото от съблекалнята им в Сидни набра огромна популярност и не спира да се споделя в социалните мрежи.

Камелия определено е много доволна от рекламата, която сърбите й направиха. Фолкдивата качи на официалната си страница във "Фейсбук" кадрите, които Джокович показа вчера. 

"Честита победа, момчета!", написа Камелия, добавяйки към клипа официалната страница на Джокович във "Фейсбук", в която има над 7 милиона последователи, съобщава Блиц.

"Изкефих се, защото тенисисти от друга държава купонясват точно на моята песен. Това е радващо за всеки изпълнител - да чуе негова песен от другия край на света", добави Камелия пред Marica.bg.

Припомняме, че след големия триумф в Сидни Джокович и колегите му поздравиха всички българи, пеейки "Луда по тебе" на Камелия. Сърбия спечели титлата в новия тенис турнир, след като първо Джокович надви Рафаел Надал, а след това, заедно с Виктор Троицки, гарантира успеха с 2:1 победи над Испания.