Галерия

Бившата звезда на "Наполи" и "Пари Сен Жермен" Езекиел Лавеци е изнудван от хакери. Те разполагат със секс кадри. На горещите клипове и фотоси футболистът е заедно със своето бразилско гадже Наталия Борхес, пише "България днес".

За скандала гръмна аржентинският вестник "Кларин". В родината на Лавеци твърдят, че са му искани по 5 хиляди долара за всяко видео с порнографско съдържание. Хакерите се представяли от фалшиви инстаграм профили, като подробно описвали съдържанието на кадрите, за да докажат, че разполагат с тях. Лавеци и Наталия веднага потърсиха съдебни консултации.

 

Припомня се, че бившият аржентински нападател вече е преживявал подобна ситуация през август 2014 г. Това се случи малко след световното първенство в Бразилия, като замесена бе и приятелката му по това време Янина Скрепанте.

Ел Почо за последно игра в Китай, но в края на миналата година официално обяви оттеглянето си от футбола. В момента той живее с Наталия в истински рай на Карибите, в Сен-Бартс.

Лавеци е един от най-големите плейбои във футбола. Неотдавна той успя да вкара в леглото си и една от най-желаните жени на планетата - моделката Белен Родригес.