Йънг Бойс – Ювентус, мач от Група Н на Шампионската лига, стадион „Стад дьо Сюис“, 22:00 часа българско време.

Прогнозата на Gol.bg:

Ювентус гостува на „Стад дьо Сюис“ за последния си мач от Група Н на Шампионската лига. „Бианконерите“ спечелиха четири от петте си мача в Шампионската лига досега и си гарантираха участие в осминафиналите, но целта на италианците е да спечелят първата позиция в класирането. Това ще стане факт и при равенство довечера. Единственият вариант Юве да завърши втори е да загуби в Швейцария, а в същото време Манчестър Юнайтед да победи като гост Валенсия.

За Йънг Бойс дебютното участие в Шампионската лига приключва без шансове за класиране на третото място. Швейцарците все още нямат победа в надпреварата, като имат едно равенство и четири загуби. В местното първенство обаче тимът натрупа значителна разлика, като в момента Йънг Бойс е на цели 19 точки пред втория в класирането.

Първата среща между двата отбора завърши с категорична победа за Ювентус – 3:0 в Торино, а големият герой за италианците бе Пауло Дибала, който наниза хеттрик. Ако победи довечера, Юве ще запише 5 победи в групова фаза на Шампионска лига от сезон 2004/2005 и 2005/2006.

Треньорът на италианците Масимилиано Алегри има на разположение всички свои футболисти, като единственият отсъстващ е Андреа Бардзали, докато Алекс Сандро ще мине късен фитнес тест.

В същото време домакините ще бъдат без някои от основните си футболисти. Наказан заради натрупани картони е полузащитникът Секу Саного, а Джордан Лотомба и Стив фон Берген са под въпрос.

Резултат: 0:2