Италианският хегемон Ювентус предприема офанзива за връщането на Пол Погба от Манчестър Юнайтед.

Според Corriere dello Sport "бианконерите" са готови да предложат трима футболисти на "червените дяволи" в замяна на световния шампион с Франция.

Това са Жоао Кансело, Блес Матюиди и Дъглас Коста. Титулярните места на първите двама не са сигурни, тъй като новият треньор на торинци Маурицио Сари не е голям привърженик на стиловете им.

Спецът засипа със суперлативи Коста при официалното си представяне начело на Юве. Той обаче е готов да се лиши от бразилския национал, защото има достатъчно голяма вариативност в предни позиции.

Сериозен интерес към Погба проявява и Реал Мадрид. Халфът заяви, че иска да напусне "Олд Трафорд", тъй като клубът не го е защитил при непрестанните критики по негов адрес. Юнайтед настоява да получи 200 милиона евро за най-скъпия си футболист в историята и не е ясно дали ще приеме офертата за бартер на Юве.

Погба се превърна в световна звезда именно при "бианконерите", където игра от 2012 до 2016 г. След това беше продаден на английския клуб за 105 млн. евро, но така и не успя да се превърне в големия лидер на отбора.