Още по темата

 

Ювентус ще направи всичко необходимо, за да убеди Пеп Гуардиола да поеме отбора през лятото, твърди британското издание "Сън".

Както вчера се писа по различни медии изглежда ръководството на тима е осъзнало грешката си с Маурицио Сари и ще бъде голяма изненада опитният специалист да успее, да изкара сезона в торинския клуб предвид факта, че отборът допусна разочароващи резултати в някои от срещите си.

За Пеп пък е ясно, че може би краят му с Манчестър Сити е близо, след като отборът вече загуби битката за титлата. Ако "гражданите" не вдигнат Шампионската лига през този сезон ще бъде изненада испанецът да остане в отбора.

Президентът на "бианконерите" Андреа Аниели обаче е сигурен, че тактикът е перфектният треньор за неговия отбор и вярва, че той ще може да докара първия трофей от Шампионската лига в клубната витрина от 1996 година насам.

А това означава, че той ще даде на Пеп всичко това, което иска само и само да го накара да акостира в отбора. 

"Андреа никога не е криел интереса си към Гуардиола и смята, че Пеп ще иска да акостира в Италия, когато дойде времето да напусне Англия", разкри източник на изданието.