ЦСКА ще подкрепи Борислав Михайлов за нов мандат начело на БФС. Това прогнозира анализаторът на Gol.bg Георги Илиев по повод предстоящия конгрес.

Основният конкурент на бронзовия медалист от САЩ’94 е легендата на "червените" Любослав Пенев, но според Майкъла, на "Армията" няма да издигнат бившия си нападател. "ЦСКА още е не е обявил решението си, но Боби Михайлов направи много, за да върне отбора в елита. Убеден съм, че сега БФС прави и невъзможното да помогне за участие в евротурнирите през новия сезон. Решението кого да издигне е изцяло на клуба и ние не бива да се бъркаме в него. Но според мен ще застанат зад Боби Михайлов, защото помогна когато беше нужно", мотивира се Майкъла.

Той заяви още, че настоящият президент на БФС няма никаква вина за положението във футбола ни. "Каквото може, е направил. Не зависи от него да има качествени школи, модерно възстановяване на юношите. Високи заплати. В момента взимат мижави пари, с които не могат да се хранят с качествена храна, която е много важен фактор за развитието", добави Илиев.