Дербито с Лудогорец ще покаже дали ЦСКА има сили да се бори за титлата през този сезон. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод големия мач в Разград.

Преди него шампионите имат преднина от 3 точки, което притиска "червените" до стената. "Един срещу друг излизат двата най-добри отбора в България. Лудогорец е фаворит заради успехите през последните години, но много ми се иска да вземем нещо от Разград", заяви Майкъла пред нашата медия.

Бившият защитник добави, че двете поредни победи на ЦСКА над Лудогорец няма да повлияят на сегашния сблъсък. "Те дойдоха с доза късмет за нас и лошо развитие на обстоятелствата за Лудогорец. Надявам се отново да бъде така. Ние вече им подарихме две титли, Левски една и е време да спрем да бъдем щедри. Това е шампионски сблъсък, който ще покаже дали ЦСКА е готов за златните медали", каза още Илиев.

Относно контузията на Вандерсон, той заяви, че това не е никакъв проблем за Лудогорец, защото Димитър Димитров-Херо разполага с достатъчно дълга скамейка. "Важното е, че Фернандо Каранга се завръща за ЦСКА. Без него трудно вкарваме. Така стана и в мача с Ботев, където гостите си отбелязаха два автогола. Надявам се да имаме шанс и в този мач", завърши Майкъла.