Целият сезон за Левски е една голяма драма с нещастен край. Това каза анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод загубата на "сините" от Славия за финала за Купата на България.

Галерия


"Белите" спечелиха трофея след изпълнение на дузпи, като бившият защитник заяви, че възпитаниците на Делио Роси са играли много по-добре. "Габриел Обертан беше страхотен! Създаде 5-6 чисти положения, при които някой само трябваше да подложи крак и да вкара. Но не може да се разчита единствено на него. Това е като при ЦСКА и Фернандо Каранга. Във финал е недопустимо да се изпускат толкова положения", заяви Майкъла пред нашата медия.

"Не мога да съжалявам Левски, но феновете им напълниха стадиона и резултатът е подигравка с тях. Освен дъждобрани, защото нямат козирка на "Герена", сега да им раздадат и кърпички, за да избършат сълзите. Да паднеш на финал от Славия и сега да се бориш за 3-то място е смешно", добави Илиев.

Той за сетен път заяви, че "сините" трябва да върнат за треньор Емил Велев, ако искат да спечелят трофей. "Защо всички мълчат за Делио Роси? Ако беше българин, отдавна да е изгонен. Но ние сме такива – търпим чужденците, нашите специалисти не. Уволниха Кокала, след като ги направи шампиони. Да го върнат, ако искат да вдигат купи", завърши Майкъла.