Пътят на ЦСКА за Купата на България е разчистен и с основна заслуга за това е треньорът на Левски Славиша Стоянович, заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Той е на мнение, че наставникът на "сините" е с основна вина за отпадането от Черно море на 1/8-финалите. "Моряците" продължиха напред след голяма драма на "Тича". Те изравниха за 2:2 в 92-ата минута и впоследствие спечелиха с дузпи.

"Традицията се спази и не е никаква изненада, че Черно море победи. Това се случва за пореден път. Левски тръгна с голямата кошница, но отново остава с празни ръце. Треньорът им е главният виновник. Грешно водене на мача, грешни смени, грешни изпълнители на дузпите. Съдията не е виновен", заяви Майкъла.

"Пътят на ЦСКА е разчистен, макар че само резултатът от срещата с Витоша е добър. Жалко за Славия, бях заложил да спечелят при дузпите. Не знам защо "белите" бяха определяни за аутсайдер, след като са настоящият носител на трофея. Лудогорец отново игра много слабо. Безобразна защита и вратар, допускат се несериозни голове", добави Илиев.