Жорди Гомес и Габриел Обертан се наслаждават на престоя си в Левски и могат да направят така, че още бивши звезди от Висшата лига на Англия да дойдат да пробват късмета си в България. Това се твърди в разработка на uk.blastingnews.com.

"Тези звезди от елита, които не участват на световното първенство, сигурно го гледат от екзотични дестинации. Други, които направиха име в Англия, пък се подвизават в много по-неизвестни първенства и вече се готвят за участие в евротурнирите.

Във финала за Купата на България през миналия месец на терена имаше двама човека, които са доста познати на феновете на футбола на Острова. Техните лица са популярни от телевизорите - Жорди Гомес и Габриел Обертан.

Те играят за Левски, но трофеят отиде в Славия. Двамата се наслаждават на престоя си в клуба. Освен това те постоянно предизвикват интерес - рекламата, която си правят, е по 24 часа 7 дни в седмицата.

Това може да накара и доста други играчи, минали през Висшата лига, да потърсят пристан в България", се казва в материала.