Наставникът на Левски Славиша Стоянович ще има дилема до последно на кого да заложи на мястото на Кали Тиам за двубоя с Витоша (Бистрица), пише "Тема спорт". Срещата е в петък на стадион "Георги Аспарухов" от 20:00 часа.

Сенегалецът, обявен от вечния враг ЦСКА за терорист през миналия сезон, е наказан за този мач и словенският специалист трябва да избере кой да заеме мястото му в халфовата линия, като изборът му ще бъде между Филипе Нашименто и Богдан Вашчук. Новото попълнение на "сините" вече направи своя дебют в мача с Локомотив (Пловдив). Включването му от пейката донесе лек живец в играта на "сините" и това се е понравило на Стоянович.

От своя страна Нашименто е свикнал да играе като дефанзивен халф за разлика от Вашчук, който има по-атакуващи функции. Португалецът лекуваше контузия по време на подготовката и в първите мачове от сезона, но сега е готов за игра. Той се включи от резервната скамейка при победите над Септември и Етър, но в последните два мача не се появи на терена.

Стоянович може да избере и вариант с включването на Вашчук в по-предни позиции, а Давиде Мариани да бъде върнат по-назад в халфовата линия. "Ще анализираме загубата от Локомотив и в петък ще заложим на най-доброто", заяви Стоянович.