Асен Букарев може да се сдобие с нова длъжност в Левски. Той е един от вариантите обсъждани да бъде главен скаут на тима или да влезе в това звено, което ще бъде изградено от нулата, твърди "Тема спорт". Една от първите дейности на новия изпълнителен директор бе да освободи Кирил Вангелов, който бе главен скаут на сините. 

Сега Асен Букарев е част от щаба на Георги Дерменджиев - заедно с Тодор Симов са негови помощници.

Букарев вече е бил скаут на Левски. Той бе назначен за такъв през лятото на 2008 година по настояване на тогавашния наставник на сините Велислав Вуцов. В края на 2017-а и началото на 2018-а Буки бе и нещо като спортен директор в тима. Той се водеше на длъжност главен мениджър и координатор по спортно-техническата дейност. В крайна сметка напусна позицията заради несъгласие с методите на собственика Спас Русев.  След това той изненадващо се завърна в клуба и влезе в щаба на Славиша Стоянович.

На "Герена" ще има доста размествания до края на лятото. Сега обаче се изчаква Общото събрание на клуба, което ще се състои на 6 март. На него трябва да се официализират новите собственици на клуба.