Още по темата

 

Халфът на Левски Хали Тиам изрази мнение, че продажбата на Габриел Обертан може да направи "сините" дори по-добър отбор. 

"Тренировъчните лагери са с тежки тренировки, понякога може да имаш проблеми, имах такива в ахилеса, но вече съм добре", каза пред "Дарик" Тиам, който коментира и смяната на треньора в тима.

"Ние сме професионалисти, знаем, че такива неща се случват. Подготвени сме, досегашният треньор бе много добър, сега го заменя друг много добър, така че няма голяма разлика. Ще продължим да се готвим, за да радваме феновете."

Относно продажбата на Габриел Обертан и трайно контузения Холмар Ейолфсон, Тиам коментира: "Мисля, че в нашия отбор с всеки играч на хартия ще сме по-слаби, но пък така ставаме по-задружни и от друга страна ставаме по-силни. Дано Холмар се оправи бързо и да се върне на терена. На Обертан му желая успехи в Турция."

Самият Тиам пък не мисли за трансфер. "Да, чувствам се много щастлив в Левски, всички го виждат. Хареса ми града, феновете, атмосферата в Левски е нещо, което всеки футболист би искал."

Тиам, определен за "терорист" от вечния враг на "сините" ЦСКА, коментира и любопитния факт, че в същия хотел в момента е и неговият "любимец" Фернандо Каранга: "Това е нещо, за което хората говорят, но няма нищо между нас. Не си говорим, но той е футболист, аз съм футболист, това е, няма нищо друго."