Даниел Боримиров вече не е директор на детско-юношеската школа на Левски. Днес героят от САЩ'94 и главният методист Нестор Юруков са били уведомени за решението на управата от изпълнителния директор Павел Колев. След това Боримиров е събрал треньорите от клубната академия на „сините“ и е съобщил новината. 

"Не разбрах защо точно ме освобождават, но няма за какво да съжалявам. Левски винаги ще е в сърцето ми. Този клуб ми е дал много. Няма за какво да съжалявам. Последните пет години Левски не е инвестирал и една стотинка в школата", каза пред "Хоризонт" Боримиров. 

"Като причина нищо не са изтъкнали. Павел Колев е човек, който може би не познава Левски, не знае какво означава Левски. Допреди половин година беше в БФС и съвсем друга му беше работата. Явно такова е неговото решение", допълни бившият национал.

Боримиров стана директор на школата на Левски през лятото на 2014 година и заемаше поста до началото на 2017 година, когато замени Станислав Ангелов като спортен директор на „сините“. В края на същата година се завърна начело на ДЮШ, след като тогавашният собственик Спас Русев закри длъжността спортен директор.