Още по темата

 

Легендата на Левски Георги Иванов-Гонзо даде кратък коментар за моментното състояние на "сините". Гонзо вярва, че Левски ще играят атакуващо под ръководството на Петър Хубчев.

"На новите хора в Левски трябва да им се даде кредит на доверие, да се опитат да направят това, от което се нуждае Левски, за да бъде на мястото, на което трябва да бъде. Има доста голям негативизъм с тези 10 години, в които Левски не е печелил титла или купа. Трябва да дадем малко спокойствие на хората, за да постигнат целите си."

"Смятам, че с новото ръководство и новия треньор Левски има бъдеще. Познавам Хубчев, сериозен човек, пожелавам успех на целия отбор. Чакайте първо да видим Левски как ще играе при Хубчев. Смятам, че той ще играе атакуващо в Левски. Пожелавам успех на Ивайло Петков. В крайна сметка Левски трябваше да излезе от това да назначава само хора, които са играли в клуба".

"Надявам се да има успехи, сериозно момче е Ивайло, играли сме заедно, познати сме. По-критичен съм за това, което виждам като игра от Левски в последната една година. Надявам се с новия треньор нещата да се променят. Ако Левски пак не играе добре, пак ще бъдем критични. Но да сме критични още преди да започне първенството, ще е малко повече."

"Ако питаме 100 фена, ще има 100 различни мнения. Има си ръководство, което си избира, преценили са, че Ивайло Петков има качества. Да пожелаем успех на отбора и да стискам палци за светъл лъч - титла, купа. Каквото и да си говорим, в тези последни години Лудогорец беше един доста силен отбор, с доста големи финанси - по тези показатели превъзхождаше Левски и ЦСКА".

"Крайно време е да се разбере, че във футбола всичко е пари. Видя се, че в един провинциален град като Разград, когато един човек вложи много пари, може да играе в Шампионската лига, в Лига Европа. Ако Левски и ЦСКА се доближат като финансиране."

"Не знам още кои футболисти са взели от Левски, но дано изберат точните хора. Когато аз бях директор, имахме шанс да вземем добри футболисти, но нямахме финансите. Сега при новото ръководство нещата са по-различни и дано вземат точните хора", заяви Гонзо.