Галерия

Левски свали емблемата си от фланелките за новия сезон и ще използва стилизирана буквата "Л". Сините представиха екипировката си с новия спонсор - "Национална лотария", представена с логото на 7777.bg.

В последните години Левски използваше емблемата, направена по повод 100-годишнината. Вместо нея е поставена буквата "Л", като с такъв екип сините играят за пръв път през 1924 г., заяви Илия Христов от сдружението "Сини сърца".

Вижте екипите в нашата галерия 

Другата промяна е, че за мачовете от българското първенство имената на футболистите ще са изписани на кирилица. За двубоите от Лига Европа ще са на латиница, пише "Дневник". От вътрешната страна на врата на фланелката е поставен първият печат на Левски.

Фланелките, гащетата и чорапите, производство на "Найк", бяха представени от футболистите Николай Михайлов, Станислав Иванов, Дени Алар и Хали Тиам. Левски ще играе в традиционното изчистено синьо.

Вторият екип е изцяло жълт и беше представен от Хали Тиам. Дени Алар, който ще носи номер 9, представи третия екип. Той е изцяло черен, а логото на спонсора е в светло синьо. Николай Михайлов пък представи вратарския екип, който е изцяло бял. ПФК Левски ще обяви скоро каква ще бъде цената на екипите и кога ще започне тяхната продажба. 

"Левски се завръща към корените си. Човек, който не си знае историята, е без бъдеще. Правилното е да се използва буквата "Л", това е традицията", каза Христов при представянето.