Деца до 14-годишна възраст ще подкрепят Левски и в мача-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу АЕК Ларнака, съобщи ръководството на "сините". Те ще гледат мача безплатно.

"Уважаеми левскари, като част от дългосрочната стратегия на клуба да възкреси любовта на децата към спорта, в частност към футбола, Ви съобщаваме, че двубоят-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа между Левски и АЕК (Ларнака) може да бъде посетен безплатно от организирани групи деца до 14 годишна възраст от учебни заведения, спортни школи/организации. Мачът е на 1 август, четвъртък, от 19:30 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб, който изтърпява наказание с домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на трибуните деца до 14 години, включително.
Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от един възрастен с педагогическо образование (треньор, преподавател, възпитател и т.н), като за всяка група трябва да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата. Декларацията може да изтеглите от тук (клубния уебсайт).

За допълнтелна информация, записвания и попълнени декларации - milen.zhelev@levski.bg. Децата и техните придружители ще бъдат допускани на футболната среща през вход 2 на Сектор А. Краен срок за записване на групите - 31.07.2019 г., 19:30 часа", съобщават от клуба.