От Левски продължават да работят по финализирането на лятната си селекция. Тя ще приключи с взимането на още трима нови, пише "Тема Спорт“. На "Герена" очакват попълнение още тази седмица. 

И няма да е изненада, ако единият от тях е централен защитник. Освен такъв играч, Хубчев иска още бек и халф. До момента клубът привлече Милан Миятович, Янис Каргас, Асен Чандъров, Здравко Димитров, Насиру Мохамед, Дени Алар, Найджъл Роберта и Франко Мазурек.

Последният е и един от най-скъпоплатените играчи в Левски. Аржентинският плеймейкьр прибира месечно възнаграждение от 22 500 евро. Нисичкият играч пристигна на „Герена" през лятото. 25-годишният халф дойде като свободен агент, след като договорът му с гръцкия елитен Панетоликос изтече. 

Мазурек обаче изпитва трудности при престоя си при сините и така и не успява да се пребори за титулярно място. От началото на кампанията аржентинецът е изиграл 7 двубоя в Първа лига и Лига Европа, като само в един бе титуляр - при 2:0 срещу Царско село. 

И с новака в елита обаче той не остана на терена 90 минути - бе заменен в 67-ата от крилото Здравко Димитров. През уикенда Мазурек отбеляза първия си гол със синята фланелка. Той се разписа при 1:3 от Берое в края на двубоя. 

Тогава Франко отне топката от бранител на заралии пред наказателното поле и прониза Душан Перниш.