Бившият кмет на София - Стефан Софиянски, който е един от популярните фенове на Левски, разкри какво според него се случва в столичния гранд и дали Васил Божков ще оттегли финансовата си подкрепа за тима.

Ето какво каза той пред колегите от БНТ:

"Какво се случва в любимия ми Левски? Защо се е свикала спешна среща? Не искам да влизам в подробности, защото не съм присъствал на нея. Но знам, че Левски за първи път от доста време направи много добра зимна селекция. Като прибавим и това, че клубът в момента е изключително коректен към Националната агенция по приходите и плаща задължения, в Левски стъпват на доста добра основа и целта трябва да е шампионска титла".

Запитан дали на спешната среща между Божков и фенове на "сините" е дискутирано бъдещото финансиране на клуба с оглед на задаващите се промени в Закона за хазарта, той заяви:

"Знам за една от темите, която е доста важна и в която феновете могат доста да помогнат. Това е начинът, по който може да се осигурят по-добри условия за посещаемост - повече левскари да ходим на "Герена". Това си зависи от привържениците, както и от фенските организации, които са били на срещата".