Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори след срещата с футболистите. Той заяви, че "сините" ще се опитат да продадат няколко футболисти, за да вържат бюджета до края на сезона и добави, че няма вариант, при който 26-кратният шампион на България да не доиграе остатъка от мачовете в efbet Лига.

"Заведени са дела срещу клуба, но не са 21. Те бяха толкова и когато ние дойдохме. Няма нищо ново. Поговорихме с футболистите на спокойствие в съблекалнята. Мисля, че така беше честно спрямо тях, за да са наясно каква е ситуацията. Нямаше въпроси от тяхна страна. Треньорът говори преди мен и беше по-спокоен от мен. Аз също съм спокоен, не съм притеснен". 

"Възможно е да се стигне до продажба на играчи. Конкретни оферти няма. Възможно е да се закрепи бюджета с нови спонсорски договори и рекламни договори. Няма вариант да не доизкараме сезона. Ако трябва, ще доиграем сезона с тези, които останат. Няма вариант да не доиграем сезона".

"В очите на един професионален футболист може да видите много неща. Аз само им говорих за пет минути. Не е моя работа да ги анализираме. Важно е да ги видите на тренировка и какво ще направят в събота на мача. Дано да са кучета. Има много спекулации относно това дали ще остана в клуба. Четох, че са ме отписали. Аз съм тук и няма да мръдна, докато не се стабилизират нещата. Това също има каза", каза Колев.

Той добави, че не е имал комуникация с нито един от собствениците и разкри, че за момента няма декларирано желание от ничия страна за нови спонсорски договори. "Беше декларирано, че Националната лотария ще продължи финансирането, но е малко неясна формата. Може да е с по-малко средства, може и да е без никакви", завърши Колев.