Изпълнителният директор на Левски Павел Колев пристигна на шествието на феновете на Левски чрез което те искат да изразят своята любов към отбора.

Днес е специален ден за всеки "син" привърженик, а именно "Вечното дерби" срещу ЦСКА.

Отборът на левскарите не се намира в лека ситуация, тъй като собствениците имат проблеми с властите, както вече е ясно, и изобщо не се знае до кога тимът ще издържи финансово и евентуално кой ще му осигурява средства след това.

“Хората са мирно настроени. Готвим се за празник. Това е мирен поход към стадиона. Хората искат да изразят любовта си към отбора. Няма никакви предпоставки за инциденти. Това са дните, в които не само България, но и целия свят ще разбере каква е разликата между Левски и другите клубове. Хората отделиха от насъщния си хляб. Това е нещо уникално. Клубът ще се свърже емоционално с публиката и това ще го направи още по-силен. В тези времена на изпитание един от начините е клубът да е на една вълна с публиката, а публиката е многобройна. Независимо от финансовото състояние, на Левски му предстоят само хубави неща”, изрази оптимизъм Павел Колев непосредствено преди първия официален мач на сините за 2020, който е срещу ЦСКА.