Още по темата

 

Един от шефовете на Левски прибира месечна заплата от 22-23 хиляди лева. Това заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов, но не назова конкретни имена. Той добави, че политиката в повечето български клубове е пагубна и за това се стига до фалит. 

Още по темата

 

"Левски трябва да се бори за своето оцеляване. Дай Боже да оцелее. Защото ако отпадне така, както други клубове преди 1-2 години, изобщо не е добре за българския футбол".

"В Славия сме двама души, плюс секретарката. В Левски са се нароили 30 треньори – на треньора-треньор, под треньор, над треньор… Директорът получава 22-23 хиляди лева заплата. Други по 12-13 хиляди. Хората искат да видят отчетността, къде се дават парите".

"В един момент се получава така, че нашите грандове имат една маса от чужди футболисти, които имат договори за по 20-30 хиляди евро на месец, не играят и ги гонят. После започват дела, осъждат ги и трупат дългове. Това е недалновидно ръководство. В случая не визирам ЦСКА. Там има човек, който държи нещата и се надявам, че няма да допусне това".

"Кажете ми: ако феновете на Левски купят 25 % от акциите на Левски, как ще осигурят по 3,5 млн. на година? Левски дава 12 млн. лева на година за издръжката си, откъде да дойде този доход? Сложете продажба на 10 000 фланелки, билети… най-много да съберат 1,5-2 млн. Другите откъде? Ако участваш като Лудогорец в Европа, да дойде някой спонсор и да иска да рекламира. Сега какво да рекламират?".

"Сега Левски иска 4 млн. за свой футболист. Какви 4 млн., той е 48 кила с мокри дрехи. Стоичков беше продаден за 4 млн. Като се роди такъв, да го продадеш. Сега всичко е фантасмагория, барон Мюнхаузен", заяви в типичния си стил Стефанов.