Левски излезе с официално съобщение относно даренията към клуба.

"Сините" предупреждават желаещите да внимават къде превеждат сумите или как ги дават, защото са се появили измамници, които прибират средствата за себе си. От "Герена" категорично се разграничиха от тях.

Съобщението без редакторска намеса: 

ВНИМАНИЕ!

Левскари, обръщаме внимание, че единствените начини да подпомогнете любимия клуб са чрез официално обявената дарителска сметка и кампанията за закупуването на абонаментни карти, билети и артикули от клубния магазин.

ПФК „Левски“ получи сигнали, че неизвестни лица се облагодетелстват от създалата се ситуация и събират пари от името на клуба. Категорично се разграничаваме от такива действия и подчертаваме, че подобен тип набиране на средства не се организира от клуба или във взаимодействие със структурите на оргазнизираните привърженици!

Единственият и официално обявен от ПФК „Левски“ метод за даряване на средства е описан детайлно на сайта на кампанията: https://www.levski.com/

В същото време, сигнали за злоупотреби с марката „Левски“ достигнаха до нас и за фен артикули, които се разпространяват в интернет, декларирайки, че част от приходите ще постъпят в помощ на ПФК „Левски“!

ПФК „Левски“ Ви призовава при поръчка или покупка на артикули на любмия клуб, да го осъществявате само от официални източници, а не от такива, които не са оторизирани и не си партнират с клуба.

Благодарим ви за подкрепата!