Още по темата

 

Халфът на Левски Симеон Славчев заяви, че напълно одобрява взетото решение за намаляване на заплатите на играчите с 50 %, докато трае извънредното положение у нас.

"Мисля, че и от двете страни се пресече интересът и желанието - нашето и на ръководството. Това беше нарежащо предвид ситуацията у нас, а и като цяло в световен мащаб."

"На юношите парите не би трябвало да се намаляват. Всички знаем, че това са футболисти, които тъкмо прохождат и техните възнаграждения са много по-ниски. И те имат семейства, задължения, битовизми. Ние обаче трябваше да помогнем на клуба, за да може след това да тръгнем напред. Аз съм играл в чужбина. Има някои, които не разбират стойността на отбора, какво е левскарката обич...Сигурно в техните глави имат право да не се съгласасяват, но аз не знам за такива случаи в момента. Мисля,че всички сме ОК с това  сме солидарни с клуба. Искаме да помогнем по всякакъв начин", казва националът пред БНТ.

Той добави, че все още не е готов напълно след операцията на пръста на крака и ще започне едва след седмица да се натоварва и да бяга.