Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се пошегува, че е казал на играчите си да тренират голи преди реванша с Манчестър Сити в Шампионската лига, спечелен с 2:1.

Причината за думите на германския специалист е това, че голмайсторът на тима Мохамед Салах прикова всички погледи към себе си, след като не спира да бележи. Египтянинът вече има 40 гола във всички турнири през кампанията.

"Всички в отбора наистина обичат този шум, който се вдига около него. Преди тренировката за реванша с Ман Сити аз казах на футболистите да се събличат голи, защото никой няма да забележи, гледайки само Мо", коментира в типичния си стил Клопо.

"Сета отиваме в Рим и не смятам, че шумотевицата ще бъде по-малка от познатата. Но всичко е наред. В успешните отбори винаги има добра атмосфера. В други отбори може да има много добри играчи, но н и колектив."

"Има толкова много положителни неща при нас, защото сме отбор. Винаги има добра атмосфера, момчетата са единни. Сега имаме шанса да направим нещо за бъдещето. Все още сме млади и пълни с потенциал. И според мен всички са развълнувани, че са част от тази група", допълни Юрген.