Легендата на Ливърпул Джейми Карагър е на мнение, че мениджърът на тима Юрген Клоп трябва да закупи още един футболист като Садио Мане.

"В началото на сезона си мислех, че съставът е много добър, но според мен е нужно подкрепление за тримата отпред. Когато един от тях липсва, качеството не е достатъчно", коментира Карагър пред Goal.com.

"Наби Кейта ще добави качество в средата на терена, но ни липсва нещо по отношение на заключителния пас след напускането на Филипе Коутиньо. В дефанзивен план показателите ни са добри, но имаме нужда от нещо повече от последната третина."

"Не се нуждаем от нападател, а от многофункционален играч. Друг Мане, ако щете. Той може да играе и на върха на атаката, отляво, отдясно или зад нападателя. Нещо като Алексис Санчес."

"Няма смисъл да се купи заместник на Фирмино, който да седи на пейката, а човек, който да може да покрива поне зве зони с качествата си, да започва като титуляр и да се бори с другите. Ако Ливърпул намери играч, който да покрива две-три зони, той така или иначе ще има своите минути. Ще играе почти всяка седмица. Играчите се нуждаят от почивка и мениджърът прави ротации", добави Карагър.