Трент Александър-Арнолд заяви, че е действал инстинктивно при последното попадение на Ливърпул снощи, когато асистира за решаващия гол на Дивок Ориги. 

Защитникът бе на път да остави на друг да изпълни ъгловия удар, но видя шанса и хвана защитата на съперника неподготвена, а белгиецът вкара и осигури знаменития обрат над Барселона

„Мисля, че просто се доверих на истинкта си. Виждаш възможността и я използваш. Може би паса бе малко по-силен, отколкото трябваше, но Див е страхотен нападател, така че вкара и това попадение ще се помни дълго“ заяви Александър-Арнолд, който прави невероятно силен сезон. 

Самият Ориги също бе щастлив, след като отново бе с ключов принос. Белгиецът откри още в началото след добавка, а след това отбеляза и решаващия гол. В събота именно той влезе от пейката и донесе победата над Нюкасъл. 

„Мисля, че всичко опира до отборното представяне. Искахме да се борим  до последно. Случилото се е невероятно. Просто нямам думи. Всички се раздадоха и в края на мача усетих крампи. Но го направихме и това е специално!“ заяви нападателят.