Юрген Клоп ще вкара и Родъръм във Висшата лига. Това обяви анализаторът на „Скай Спортс” Пол Мърсън, засипвайки отново с похвали германеца и Ливърпул. 

„Те са феноменален отбор и не получават признанието, което заслужават. Хората се възхищават на Манчестър Сити и те наистина са страхотни. Постиженията на Пеп Гуардиола са прекрасни, но в крайна сметка разполагат с топ-играчи за по 80-90 милиона паунда на всяка позиция. Не мисля, че някой от техните играчи стана по-добър, след идването си в отбора” заяви Мърсън. 

„За мен Юрген Клоп може да постигне много с всеки отбор и бих казал, че ще вкара и Родъръм във Висшата лига (заб. Родъръм е лидер в Лига 1). Наистина е страшно добър”. 

„Той привлича играчите, от които се нуждае и ги поставя на правилните места. Те не разполагат с чак толкова много суперзвезди. Джордън Хендерсън, Джини Вайналдум, Фабиньо. Хората говорят за крайните им защитници, но без тези тримата не смятам, че Ливърпул ще бъде толкова добър” добави той.  

„Срещу Тотнъм, въпреки че водеха, не спираха да атакуват. Освен това се защитават отлично. Не знам защо Ливърпул не е сред фаворитите в Шампионската лига, макар и да бе на два поредни финала. В момента Червените са най-добрият тим в Европа и то с разлика. Ако искаш да ги победиш трябва да им вкараш 2-3 гола и честно казано единствено Ман Сити може да ги бие” каза още Мърсън.