Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи интересен коментар за това кои големи суперзвезди би искал да тренира.

Германският специалист разби на пух и прах слуховете, че може да се раздели с някой от атомното си нападение. Напоследък все по-усилено се говори, че Реал Мадрид се облизва за Садио Мане или Мохамед Салах.

"Садио и Мо са достатъчно млади, за да играят в този колектив още няколко години. Аз съм напълно доволен от момчетата и не съм мислили за други", отсече Клопо пред beIN Sports.

"Когато стана част от един клуб, аз не мечтая за други футболисти и работя с тези момчета, с които разполагам. Ако занапред се получи така, че привлечем някой друг - добре. Но аз искам да извлечем най-доброто от настоящата ситуация."

Юрген беше попитан с кого би искал да работи в бъдеще - Лионел Меси (Барселона), Кристиано Роналдо (Ювентус) или голмайстор №1 в историята на Манчестър Сити - Серхио Агуеро.

"А къде е Неймар в този списък? Къде е Роберт Левандовски, той беше вече мой футболист? Има толкова много силни футболисти в другите отбори. Мбапе например е с най-бляскаво бъдеще. Също  така можем да си говорим за Джейдън Санчо, който прави голям пробив."

"Всички те са изключителни играчи и са толкова добри заради тяхното отношение и умения. Аз обичам да ги гледам, но нямам никакъв проблем с това, че не съм тренирал повечето от тях", добави Клопо.