Лудогорец победи Арсенал (Тула) с 1:0 в последната си контрола в Турция. Единственото попадение в мача вкара новото попълнение Якуб Шверчок в 27-ата минута.

През първия четвърт час срещата бе равностойна и двата отбора пропуснаха добри възможности за гол. В 26-ата минута Арсенал можеше да открие резултата чрез Джорджевич, който шутира покрай лявата греда от границата на наказателното поле.

Само минута по-късно Лудогорец излезе напред. Мисиджан направи отлично двойно подаване с Марселиньо, след което излезе сам срещу вратаря, но стреля в тялото на Левашов. Шверчок обаче изпревари двама защитници и прати топката в мрежата. Само четири минути по-късно поляка отправи силен шут от 15 метра, но над напречната греда.

В 40-ата минута Хорхе Броун спаси удар на Ткачев, който бе изведен сам срещу него. В последната минута на полувремето Лукоки надбяга руската отбрана и върна към Мисиджан, който майсторски шутира от границата на наказателното поле, но топката се отби от лявата греда на вратата на Арсенал.

След подновяването на играта Джорджевич и Горбатенко бяха много близо до изравянаване на резултата. В 65-ата минута Вандерсон изведе Лукоки, който шутира встрани от вратата. До края на срещата "орлите" можеха да вкарат втори гол, но Вандерсон, Ковачев и Жоао Пауло пропуснаха.

Стартов състав на Лудогорец: Броун, Сисиньо, Моци, Пластун, Саша, Анисе, Дяков, Марселиньо, Мисиджан, Лукоки, Шверчок.