Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров няма да продължи договора си с клуба, пише kotasport, цитирани от "Тема спорт". Той най-вероятно ще води отбора само до края на първенството, като целта е отново да направи "орлите" шампиони. След това двете страни ще се разделят. Договорът на наставника е за 1+1 години. Така реално договорът на Херо изтича в края на сезона и едва ли ще се прибегне до опцията да бъде удължен с още 12 месеца.

Самият Димитров не се чувствал добре в Разград по различни причини, които не съвпадали с предварителните му очаквания. Херо игра с Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа. "Орлите" напуснаха турнира в 1/16-финалите, след като отпаднаха от Милан. Бе допуснато и отпадана в турнира за Купата на България, където на четвътфиналите отборът бе победен от ЦСКА. Така остана само борбата за титлата.

58-годишният специалист не се чувства в свои води в Лудогорец, а отношенията му с част от играчите далеч не са перфектни. Отделно Херо е имал свои виждания за зимната селекция. Доколко те са се реализирали само Димитров може да каже...