Още по темата

 

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде интервю за Канал 3, в което обяви дали Димитър Димитров ще остане начело на отбора от лятото. Той добави още, че разградчани не са вадили томахавката срещу никого, за да заравят и каза още, че се надява от ЦСКА да се държат на европейско ниво, както, по думите му, правят в Разград.

"Има още важни мачове. Не трябва да подценяваме отборите от първата шестица. Всеки мач е дерби, тъй като силите са изравнени в края на сезона. Всеки отбор играе, за да постигне някакви цели. Само Верея се състезава за честта си. Трябват ни още поне 3-4 победи, за да спечелим титлата. Имах шесто чувство, че ще победим Левски и до последно вярвах, че ще вкараме гол".

"Лудогорец винаги прави чудеса в края. Така се случва и в срещите ни в Европа. Шест точки разлика са малко и всяка една грешка може да ни струва скъпо. Херо си има договор и за догодина, затова тази тема не е актуална".

"Лудогорец има европейско поведение. Надявам се и колегите от ЦСК да се държат европейски. Виждате, че ние не коментираме реферите, картони, наказания и подобни неща. Томахавка срещу никого не сме вадили, за да я заравяме".

"Не помня някой наш треньор да е коментирал съдиите. Някои хора се опитват да ни вкарват във филми. Питайте БФС кои президенти оказват натиск на съдиите, те по-добре знаят. Всеки клуб трябва да се научи да преглъща неуспехите и да се радва на успехите. Нямам предпочитания кой отбор да спечели купата на България", каза Домусчиев.