"В днешно време всяка група е трудна. И трябва да се доказваш, да си подготвен. Ние трябва да бъдем концентрирани, за да преодолеем тази група", бяха първите думи на главния мениджър на Лудогорец (Рз) Пауло Аутуори пред БНТ след днешния жребий за Лига Европа.

Разградчани попаднаха в група А заедно с отборите на Байер (Леверкузен, Германия), ФК Цюрих (Швейцария) и кипърския АЕК (Ларнака).

"Нашата задача е да работим здраво, да бъдем концентрирани във всеки един мач и да преодолеем тази група. В съвременния футбол няма фаворити. В цялата си кариера не съм си подбирал съперник. Имаме възможност да направим добри неща в тази група."

"Задачата на Лудогорец е да изгради боеспособен отбор и да се възползва от шанса си. Другата ни цел е да надграждаме и да се възползваме от шансовете си да играе на ниво в Европа. Важното е да играем мач за мач и във всеки един мач да побеждаваме, каза още бразилският специалист. Снощи шампионите отстраниха грузинския Торпедо (Кутаиси) с общ резултат 5:0 и отново са в групите на Лига Европа.