Тримата играчи на Лудогорец с най-голям принос за отбора - Козмин Моци, Светослав Дяков и Марселиньо, може да останат в Разград и след края на състезателните си кариери, пише "Тема спорт". 

На тримата ще бъдат предложени постове в клуба. Това обаче ще се случи след поне година и половина, тъй като никой от тях не е обявил намерения да спира скоро с футбола. Моци дори наскоро поднови контракта си с Лудогорец, като според румънските медии е преподписал до лятото на 2021 г. И тримата играчи са на по 34 г., като са родени през 1984-а.

Според запознати един от тях е гласен за спортен директор, а другите двама могат да станат скаути. Конкретно за Марселиньо се знае, че би искал да бъде съгледвач след края на състезателната си кариера и да изпълнява скаутски мисии в родината си Бразилия. Марселиньо и Дяков са част от Лудогорец от самото влизане на клуба в елита през лятото на 2011 г. 

Моци пък се присъедини към разградчани през лятото на 2012-а. През дините тримата се превърнаха в крайъгълен камък за клуба. Марселиньо е с 208 шампионатни участия, Дяков има 193, а Моци - 159. Именно румънецът обаче е с най-много мачове в евротурнирите - 69, следван от Дяков с 68 и Марселиньо с 67. Моци има и трибуна на свое име в Разград след подвизите си в Шампионската лига срещу Стяуа през лятото на 2014 г.