Лудогорец - Валур, среща-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа, стадион "Лудогорец Арена", 20:30 часа българско време.

Прогноза на Gol.bg:
Родният шампион едва издрапа реми 1:1 в Исландия и бе на косъм да загуби първата среща, но в крайна сметка този резултат е изключително благоприятен за турнири като Лига Европа и днес се очертава домакините да победят без особени трудности, поне така е на хартия.

Класите между тези два отбора са наистина много различни в полза на родните "орли", но все пак напоследък тимът не се намира в най-доброто си състояние и това е видно от мачовете в европейските турнири.

Реално тимът от Разград ще гони първата си европобеда за тази кампания във втория по сила европейски турнир, а домакините ще бъдат без Владо Стоянов, който е контузен, както и без Моци, който е наказан. Освен това Марселиньо е извън групата, тъй като има конфликт със Стойчо Стоев.

Очертава се разградчани да бъдат в схема с един нападател и в предни позиции ще действа може би Кешеру, а Швиерчок първоначално ще остане на резервната скамейка.

В състава на гостите няма никакви кадрови проблеми и всички са на линия за днешния мач. 

В групата на тима е и бившият нападател на ЦСКА Гардар Гунлаугсон, който днес се завръща в България след дълги години отсъствие. 

Нашата прогноза за този мач е класическа победа за домакините.

Прогноза: Лудогорец - Валур 3:0