Норич - Челси, двубой от 22-ия кръг на английската Висша лига, стадион "Кароу Роуд", 14:45 часа българсо време.

Предстои ни да видим, дали Челси ще продължи серията си от победи и ще постигне трети последователен успех в шампионата.

На "Сините" обаче изобщо няма да им бъде лесно, тъй като "Канарчетата" се представят доста добре в от началото на сезона и не случайно заемат място в горната половина на таблицата.

Предстои ни да наблюдаваме интересен двубой, в който можем да се надяваме, че ще паднат доста голове и в двете врати.

НОРИЧ

Групата за мача: Руди, Аяла, Уайтбърд, Р. Мартин, Наутън, Джонсън, Фокс, Сърман, Пилкингтън, Морисън, Джаксън, Стеер, Друри, Барнет, Холахан, Крофтс, Холт, Бенет, Смит, Лапин, Уилбрахъм, Бал

Контузени: Тирни, Воън, Руд, Уърд

Наказани: Няма

Под въпрос: Няма

Вероятен състав: Руди, Аяла, Уайтбърд, Р. Мартин, Наутън, Джонсън, Фокс, Сърман, Пилкингтън, Морисън, Джаксън

ЧЕЛСИ

Групата за мача: Чех, Тери, Луис, Коул, Босингва, Ромеу, Мейрелеш, Лампард, Торес, Рамиреш, Мата, Иларио, Търнбул, Иванович, Ферейра, Малуда, Есиен, Стъридж, Кейхил, Бертран, Хътчисън, Лукаку

Контузени: Микел

Наказани: Няма

Под въпрос: Иванович

Вероятен състав: Чех, Тери, Луис, Коул, Босингва, Ромеу, Мейрелеш, Лампард, Торес, Рамиреш, Мата

Прогноза на Gol.bg:

Домакините нямат особено големи шансове да надвият своя лондонски опонент, но това няма да им попречи да се хвърлят здраво в мача.

Новакът в елита се намира в много добра форма и има 3 победи в последните си 3 двубоя, което само по себе си говори какво е състоянието на "Канарчетата".

В миналия кръг новакът в елита дори надви като гост коравия отбор на Уест Бромич Албиън, при това на "Хаутърнс".

Интересно е да се отбележи, че две от въпросните три победи на тима са при гостувания, като втората е при визитата на КПР, отново във Висшата лига.

Челси от своя страна се представя цялостно колебливо от началото на сезона, но въпреки това в последните си два мача отборът на Андре Вилаш-Боаш успя да постигне два измъчени успеха - над Уулвс и Съндърланд.

Между тези мачове "Сините" надвиха и Портсмут с 4:0 в турнира ФА Къп.

Определено лондончани са твърд фаворит за този мач и можем да очакваме, че шансовете им да стигнат до победата са доста големи.

Джон Оби Микел е единственият контузен футболист в състава на лондонския тим, докато Дидие Дрогба и Саломон Калу са с националния отбор на Кот Д'Ивоар.

Бранислав Иванович пък продължава да бъде под въпрос за срещата, но въпреки това вероятно ще попадне в групата за мача.

Като цяло можем да очакваме интересен мач днес. Нашата прогноза за него е успех с един чист гол за гостите от английската столица.

Днес се очаква дебют за лондончани да направи новото попълнение на тима Гари Кейхил, който обаче първоначално вероятно ще седне на пейката.

Резултат: Норич - Челси 0:1