Определено това е един много интересен и оспорван мач. Челси не e в най-добрата си форма, което показа  по време на контролите, докато в Юнайтед новите попълнения изглеждат перфектно сработени. Тези факти фаворизират Юнайтед, но не бива да забравяме че миналия сезон Челси победи Юнайтед 2 пъти и спечели "Златен дубъл" - Висшата Лига и Купата на футболната асоциация.

Mного интересен сблъсък се очертава в нападателен план, където ще спорят топ голмайсторите на Висшата лига миналия сезон - Уейн Руни за "Червените дяволи" и Дидие Дрогба за "сините" от Лондон.

От този двубой може да излезе фаворитът за титлата в Англия, защото Юнайтед и Челси си поделиха по 3 титли в последните 6 години и от край време доминират в Англия.

За Челси мачът може да пропусне Петър Чех докато според Анчелоти възстановяването на Дрогба върви добре и той ще играе на финала.

В Манчестър нямат особени проблеми с контузии, но сър Алекс Фъргюсън заплаши Руни, че може да го остави извън групата за лошото му поведение, но дали Фъргюсън ще се лиши от услугите на най-добрия си играч предстои да видим.


Определено ни очаква едно вълнуващо зрелище между двата най-добри тима в Англия