Ман Сити - Уотфорд, среща от Висшата лига на Англия, стадион "Етихад Стейдиъм", начало 22.00 часа.

Последните 10 срещи на Ман Сити във всички турнири: Общо 7 победи, 2 равенства и 1 загуба. От тях 4 победи в последните 4 домакинства.

Последните 10 срещи на Уотфорд във всички турнири: Общо 3 победи, 1 равенство и 6 загуби. От тях 1 победа и 3 загуби в последните 4 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 8 победи, гостите нямат победа и 2 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Манчестър Сити имат изиграни 5 срещи, като домакините имат 4 победи, гостите нямат победа и 1 път са завършили наравно.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: Сити е изявен фаворит в мача и всичко друго освен победа за "гражданите" ще е супер изненада. Преди дни Сити прекъсна успешната си серия, като извъртя 0:0 при гостуването си на Кристъл Палас и сега ще хвърли всички сили за трите точки.

Момчетата на Пеп Гуардиола са изявен лидер този сезон и мачкат здраво съперниците си, като имат аванс от 12 точки пред Юнайтед и са с мач по-малко. Кристъл Палас се бори за оцеляването си и в момента е над чертата.

Гостите обаче имат много слаба статистика от гостуванията си на Сити, като са загубили пот от последните си шест визити на "Етихад". Гуардиола има сериозни проблеми с контузени играчи, като аут от мача са Кевин Де Брюйне, Габриел Жезус, Менди, Фоден, Компани, Делф и Давид Силва.

Но и при гостите нещата са идентични. Срещата пропускат Трой Дийни, Мигел Бритос, Йонес Кабул, Крейг Каткарт, Томи Хобан, Натаниел Чалоба, Кико Фемениа, Уил Хюз и Исак Съксес.

Сити е в серия от 29 срещи без загуба във Висшата лига. Формата от последните им 6 мача е 5 победи и 1 равенство, като една от победите дойде след дузпи в турнира за купата. У дома Манчестър Сити се радва на серия от 6 победи в 6 мача, което е показателно за класата на този отбор. Очакванията са за открит футбол, множество положения и голове. Прогнозираме лесна победа за Сити.

Резултат: Ман Сити - Уотфорд 3:1