Бившият футболист на Байерн Мюнхен, Ливърпул и Манчестър Сити Дитмар Хаман не е съгласен с масовото мнение, че "гражданите" са големият фаворит за спечелване на Шампионската лига.

"Без съмнение Манчестър Сити има най-добрите шансове , но според мен един техен триумф в Шампионската лига идва с една-две години по-рано. Отборът не притежава опитът от голямо напрежение с мачове на полуфинал, например. Там други са по-умните. През миналия сезон Сити отпадна на осминафиналите срещу Монако", обяви Хаман пред "Абендцайтунг".

"Реал Мадрид постигна много успехи напоследък и е нормално в един момент представянето да спадне. Това е човешко. Трябва да подновиш състава, но това изобщо не е лесно с оглед високите трансферни суми и високите заплати на това ниво. Смятам, че Реал ще отпадне срещу ПСЖ."

"Байерн със сигурност има своите шансове, защото Бешикташ е добър жребий, а и турците загубиха водещия си реализатор, който отиде в Евертън. Предимството на Байерн е, че в дуелите Реал - ПСЖ, Тотнъм - Юве и Челси - Барса ще отпаднат три големи отбора. Юп Хайнкес постигна много и под негово ръководството отборът играе различно в сравнение с това, което показваше при Карло Анчелоти през септември", добави Хаман.