Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не може да предизвика масово съчувствие заради проблемите, които има с контузени футболисти. На това мнение е легендата на Ливърпул и настоящ анализатор Греъм Сунес.

Както е известно, Специалния се жалва заради травмите на Златан Ибрахимович, Ерик Байи, Антонио Валенсия и скъпата лятна покупка Ромелу Лукаку.

"Всеки мениджър иска повече и по-добри футболисти, но Жозе Моуриньо няма да получи много симпатии в английския футбол", обясни Сунес пред телевизия "Скай спортс".

"Не мисля, че много хора ще изпитат съжаление към него, когато е похарчил 200 милиона паунда за двама футболисти, които липсваха на отбора снощи. Това все пак е Юнайтед - един от най-големите и богати клубове в света, ако не и най-богатият."

"Те имат широк състав, участват във всички турнири, но това е цената, която плащат. Контузиите засягат всички отбори в хода на сезона и би трябвало да оказват най-малко влияние именно на него. Той се оплаква и търси симпатии, но ще удари на камък заради състава, който има", добави шотландецът.