Новата звезда на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес разкри интересен момент от съвместния си престой с Лионел Меси в Барселона. Чилиецът издаде, че Бълхата е плакал след пропусната дузпа в Шампионската лига.

Става дума за полуфиналния мач-реванш в Шампионската лига с Челси през 2012 година, когато Меси нацели напречната греда, а каталунците пропиляха аванс от 2:0 за крайното 2:2, което ги изхвърли от борбата.

"Футболът спасява толкова много хора, защото ти осигурява луксозен живот, но хората не виждат усилията зад сцената. Това може да означава да не виждаш семейството си, да пропуснеш рождения ден на майка си. Много играчи са толкова фокусирани, че пропускат рождените дни на децата си", започна Алексис пред телевизия "Скай спортс".

"Ако загубиш финал, може да се случи и да плачеш. Това е част от футбола. В Барселона след онзи мач с Челси Лео се разплака в съблекалнята. Причината е, че играчите изискват толкова много от себе си, а хората не виждат тези моменти."

"Нямам как да се харесаш на всеки. Винаги ще има хора, които да са ти ядосани. Научих толкова много от живота във футбола. Обичам играта, това е нещото, което правя. Опитвам се да бъда щастлив", добави Санчес.