Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо, иска да направи нова сериозна селекция през лятото на 2018 година, съобщава вестник Дейли Мейл.

Първото желание на португалския специалист е да се раздели с четирима настоящи футболисти на "червените дяволи". Това са Пол Погба, Антони Марсиал, Дейли Блинд и Матео Дармиан. Те не могат да намерят общ език с Моуриньо, който има нетрадиционни методи на работа и подготовка, според близки до 20-кратните шампиони на Англия.

Желанието на Жозе Моуриньо е да купи нови звезди, с които да подсили водения от него състав. Цената на Пол Погба, поставена от клубното ръководство, е малко над 100 милиона евро, но интерес към френския национал не липсва. 

През настоящия сезон Юнайтед отново се представя колебливо. "Червените дяволи" отпаднаха на осминафиналите в Шампионската лига и не успяха да застрашат по никакъв начин първото място на Манчестър Сити във вътрешното първенство.

Единственият шанс за спечелване на трофей пред отбора от Манчестър е купата на Футболната асоциация. На полуфиналите в края на тази седмица Юнайтед ще се изправи срещу Тотнъм на "Уембли".

Преди последните два сезона Жозе Моуриньо получи над 300 милиона лири за нови футболисти.