Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана много доволен от успеха с 2:1 над Тотнъм и класирането на финала за ФА Къп.

"Червените дяволи" бяха губещи в резултата, но съумяха да осъществят обрат и да се доберат до успеха в срещата.

"Много съм щастлив! Заслужавахме тази победа и това класиране на финала за ФА Къп. Ако трябва да разделя мача на части и да отбележа как сме играли, то тогава мога да кажа, че цялостно бяхме по-добрият отбор на терена", обяви той на пресконференцията след мача.

"На почивката имах разговор с момчетата и той даде нужния ефект, тъй като стигнахме до успеха. При гола на противника загубихме контрол над мача за известен период от време, но след това влязохме бързо в час".

"Дали сезонът ще бъде успешен за нас? Мисля, че ще бъде такъв, ако финишираме втори. Тогава можем спокойно да кажем, че сме имали по-добър сезон от Тотнъм, Челси, Ливърпул и Арсенал. Дори и да не спечелим купата и да финишираме втори, тогава сезонът пак ще бъде добър за нас. Ще се опитаме на всяка цена да вдигнем ФА Къп, но не мисля, че един мач трябва да определя, дали сезонът е бил добър или лош за нас".