Търпението на Антони Марсиал се е изчерпило и нападателят иска да напусне Манчестър Юнайтед, обяви агентът на играча. 

Французинът не е доволен от това, че често е резерва и въпреки че Червените дяволи искат да го задържат, те не са постигнали споразумение за удължаване на договора му. 

"След като обмисли всички възможности и сценарии Антони прецени, че е най-добре да напусне Юнайтед. Има много варианти пред него, така че е рано да говорим за нещо конкретно. Той ще обясни сам всичко" заяви Филип Ламболей. 

"Манчестър Юнайтед искаше да продължи контракта му и желанието на клуба е да го задържи, но не успяхме да постигнем договорка за това през последните месеци. Явно те не искат да направят Марсиал важна част от състава. Това е в основата на решението" добави той. 

"Все пак обаче, не трябва да забравяме, че той има договор с английския клуб и именно Манчестър Юнайтед ще има последната дума и ние ще уважим тяхното решение и ще изпълним с отдаденост поетият ангажимент към тях" каза още Ламболей. 

Тотнъм проявява интерес към Марсиал, чиято цена обаче със сигурност няма да бъде ниска. От друга страна Шпорите могат да опитат да го уредят чрез споразумение за Тоби Алдервайрелд, който пък е искан от Моуриньо.