Нападателите Антони Марсиал и Ромелу Лукаку са здрави и ще играят за Манчестър Юнайтед в двубоя срещу Уулвърхямптън, заяви мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер. Алексис Санчес, Ерик Баи, Антонио Валенсия и Матео Дармиан пропускат гостуването на Юнайтед срещу "вълците" от Висшата английска лига във вторник вечерта. 

Марсиал се разписа за победата в полза на 20-кратните шампиони на Англия с 2:1 у дома с Уотфорд миналата събота, но беше заменен принудително от Маркос Рохо. Лукаку остана резерва през целия двубой на Юнайтед срещу "стършелите" на стадион "Олд Трафорд".

"Миналия път не играхме достатъчно добре срещу тях. Нямахме правилното темпо. Притежавахме топката 70 процента от времето, но понякога притежанието на кълбото не ти помага да създадеш достатъчно положения за гол. Трябва да се представим на нашето ниво срещу един много силен съперник и тогава ще извлечем заслужен резултат", коментира Солскяер пред клубната телевизия на отбора от Манчестър.

Преди две седмици Юнайтед падна с 1:2 като гост на Уулвс на стадион "Молиню" в двубой от четвъртфиналите в турнира за купата на Футболната асоциация.