В Манчестър Юнайтед ще има сериозна чистка през лятото, начело с Пол Погба. Това обяви бившият защитник  на Червените дяволи Патрис Евра, който даде интервю пред „Скай Спортс“ и бившия си съотборник Гари Невил. 

Юнайтед завърши разочароващо сезона със серия загуби и лоши резултати срещу по-слаби съперници, като остана 6-и в класирането, което увеличи напрежението върху мениджъра Оле Гунар Солскяер. 

„Не искам да обвинявам всички играчи, но някои от тях просто не знаят защо са в този отбор. Смятам, че Погба ще си тръгне, защото в един тим трябва да се усещаш обичан и да отговаряш със себераздаване и отдаденост. Подобни инциденти с феновете, както този след мача с Кардиф му влияят много лошо“ заяви Евра. 

„Някои от футболистите са дошли само заради парите и аз не се притеснявам да го кажа. Нямам нищо против Санчес, но когато видях договора му именно тогава реших, че Юнайтед е загърбил историята си. Той можеше да отиде и в Манчестър Сити, където щеше да взима по-малко, но да играе в отбор с по-добър футбол. Избра обаче Юнайтед и не ми казвайте, че го е направил защото като дете е бил фен на отбора“ добави французинът.